Четвер
25.04.2024
14:53
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Міні-чат
200
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 17
Друзі сайту
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Відділ освіти Бориславської міської ради
Головна » 2015 » Вересень » 1 » Бориславська державна гімназія відсвяткувала ювілей
22:26
Бориславська державна гімназія відсвяткувала ювілей

Нинішній Першовересень є особливим для Бориславської державної гімназії, яка разом з Днем Знань відзначила свій 20-річний ювілей, коли цей освітній заклад почав функціонувати, як заклад нового типу

Цим вересневим ранком в гімназії було радісно, урочисто і гамірно. Адже ювілей зібрав не тільки учнів і вчителів, а й багато гостей, які брали безпосередню участь у відкритті гімназії. З Божим Благословенням звернувся до учасників свята отець Петро Підлубний. Директор гімназії Роксоляна Гарасимів запросила до вітального слова Ігоря Яворського, в.о. міського голови, секретаря міської ради. Він від імені міської ради вручив гімназії в особі директора грамоту – привітання та   подарунок – вишитий портрет Тараса Шевченка.

Зі словами привітання та найкращих  побажань звернулася до присутніх доцент кафедри освітньої політики ЛОІППО Орися Дуда, яка в час відкриття гімназії очолювала відділ освіти. Уважно слухали присутні на святі тодішнього голову міської ради  Володимира Шмігельського  та першого голову гімназійної ради Михайла Драбчука, представника першого гімназійного випуску Юрія Пасічника. 

Від імені відділу освіти вітала гімназію Елла Качмарчик, головний спеціаліст, начальник міського управління юстиції Ірина Клонцак, депутат обласної ради, відомий підприємець Володимир Голобутовський, який  з нагоди ювілею подарував мультимедійний проектор, Ігор Саган, голова міської спілки воїнів АТО.  Пані Роксоляна згадала теплим словом Почесних громадян міста Борислава: Ірину Сеник, світову героїню, Володимира Копися, а також Івана Стебельського, Олеся Марича, які були ініціаторами створення гімназії. Їх світла пам`ять залишиться назавжди в серцях вдячних гімназистів.  Особливу роль у підтримці національного духу відіграла і відіграє Анастасія Закидальська,

Почесна громадянка міста, яка є частим гостем гімназії. Всі виступаючі відзначили,що гімназія є тим закладом, який дає учням глибокі і міцні знання, про що свідчать досягнення і перемоги гімназистів в обласних оглядах, конкурсах, олімпіадах та інших змаганнях. Ці досягнення були б неможливими, якби в гімназії не працювали творчі і високопрофесійні педагоги. В цьому році за результатами ЗНО з української мови і літератури гімназія увійшла в ТОП-100 освітніх закладів України.

А далі знову звучали патріотичні пісні, танці, поезія.

Бориславська гімназія гідно продовжує славні традиції українських гімназій минулих часів. 

Категорія: Новини | Переглядів: 470 | Додав: natalyalast | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar