Четвер
25.04.2024
00:10
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Міні-чат
200
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 17
Друзі сайту
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Відділ освіти Бориславської міської ради
Головна » 2016 » Червень » 16 » Вдалий старт юних патріотів військово-патріотичного гуртка «Джура» Бориславської ЗОШ№7
12:43
Вдалий старт юних патріотів військово-патріотичного гуртка «Джура» Бориславської ЗОШ№7

Юні патріоти військово-патріотичного гуртка «Джура»

Бориславської ЗОШ№7взяли участь в ІІ (обласному) етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» «Джура», який відбувся

13-17 червня 2016 року в с.Кам`янка Сколівського району

У процесі патріотичного виховання дедалі більше уваги приділяється грі «Сокіл» «Джура». Цього року в с.Кам`янка Сколівського району відбувся ІІ етап цієї гри, який тривав з 13 по 17 червня. На Львівщині він став наймасштабнішим серед всіх етапів, які проходили в Україні. Було представлено 28 роїв Львівщини та 3 команди (рої) з сусідньої Рівненської області.

Впродовж 5 днів гра-змагання проходила у надзвичайно товариській атмосфері і серед роїв, і серед керівників команд. Ця гра дала змогу набратися цінного досвіду,відчути свої слабкі та сильні сторони, знайти нових друзів.

Борислав представляла команда ЗОШ №7 у такому складі: Роман Маричак – ройовий, Марко Маричканич, Владислав Петегирич, Тарас Пигитчин, Ірина Дейгена, Анна Левицька,Христина Пигитчин, Марта Каплун. Рій м.Борислава був дебютантом у грі-змаганнях такого рівня. В програмі гри було багато змагів: « Смуга перешкод», «Козацькі перегони», «Впоряд», «Стрільба», «Дужання», «Відун», «Кращий кашовар», «Добре діло», «Рятівник», «Ватра» «Слава Героям» з домашнім творчим завданням рою та інші. Серед всіх роїв Борислав в загальному заліку посів 8 місце, хоча в окремих видах команда здобула призові місця: «Кращий кашовар» - ІІ місце, «Стрільба» - загальнокомандне ІІ місце, «Стрільба» (серед хлопців) Роман Маричак посів ІІ місце.

Ще одним важливим елементом змагань було таборування. І учасники і керівники 5 днів проживали у наметах та спільно готували козацькі похідні страви на вогні.

Змагання вперше відбувалось у м.Сколе і перетворилось на справжнє свято не лише для учасників, але й мешканців міста.

Учасники змагань вдячні всім хто допомагав у підготовці до ІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» «Джура»: міському осередку ВО «Свобода» в особі Ю.Химина, начальнику відділу освіти Е.Качмарчик, спеціалісту відділу освіти М.Гоц, вчителям ЗОШ №7 Г.Калапунь, А.Федорку, С.Шемеляк, керівнику клубу «Галицький стрілець» В.Гніденку. Участь бориславців у цьому цікавому змагу стала можливою завдяки ентузіазму, організаторським здібностям, авторитету серед молоді, вчителя історії М.Когута та вчителя предмету «Захист Вітчизни» В.Коцка.

Категорія: Новини | Переглядів: 374 | Додав: natalyalast | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar